Is het jouw droom 'to become a model?'
Wacht dan niet langer en schrijf je nu in
voor een van onze castings
Inschrijven

Fotoshoots

Algemeen

Jij wilt graag een fotoshoot doen om een moment in je leven vast te leggen of misschien wil je wel een portfolio opbouwen als professioneel model? Als model heb je altijd een portfolio nodig. Dit is een (foto) boek met sterke foto’s die jou poseertalent en uiterlijk positief benadrukken. Daarnaast kan het de opdrachtgever overtuigen waarom hij jou moet kiezen als model voor de opdacht.

Fotoshoot binnen

Maar hoe kom je aan deze foto’s? Voor deze foto’s heb je een goede fotograaf en een professionele visagist/hairstylist nodig. Zij kunnen samen jouw sterke punten accentueren, benadrukken en op de juiste manier vastleggen.

Fotoshoot buiten
Allround Models organiseert fotoshoots door geheel Nederland. Niet alleen modellen met de juiste lengtes en maten zijn hier welkom, maar ieder persoon kan zich hiervoor inschrijven. Tijdens deze dag heb jij een fotoshoot waarvan je de foto’s binnen één week digitaal ontvangt. Deze foto’s kun je ook gebruiken om eventueel een portfolio op te bouwen. Afhankelijk van het pakket dat jij kiest heeft Allround Models veel keuzes wat betreft de locatie voor jouw fotoshoot. Tijdens een fotoshoot bij Allround Models heb je allereerst een fotoshoot binnen in onze professionele studio. Vervolgens afhankelijk van het pakket dat jij kiest heb je een fotoshoot buiten op een geschikte locatie.

Fotoshoot buiten
Tijdens een fotoshoot bij Allround Models wordt je op een leuke wijze volledig begeleid door onze professionele fotograaf. Zo zul jij je al snel op je gemak voelen en kan het beste resultaat uit jou fotoshoot worden behaald.

Na jou fotoshoot nemen wij jou op binnen ons modellen bestand en wordt bepaald aan de hand van de fotoshoot voor welke onderdelen wij jou kunnen casten. Indien je gecast wordt voor een opdracht zullen wij de foto’s gebruiken om jou zo veelzijdig mogelijk aan te bieden aan onze opdrachtgevers. Daarnaast beschik jij zonder twijfel over mooie foto’s met een goede kwaliteit.

Tijdens een fotoshoot bij Allround Models is ook Hairstyling & Visagie mogelijk. In samenwerking met onze professionele visagisten, zullen wij er voor zorgen dat je er ‘op en top’ uitziet voor jou fotoshoot.

Reserveer voor 1 maart een fotoshoot pakket goud inclusief haar & visagie en ontvang een cadeaubon van H&M t.w.v. €25,- .

Bekijk prijzen