Is het jouw droom 'to become a model?'
Wacht dan niet langer en schrijf je nu in
voor een van onze castings
Inschrijven

Over ons

Allround Models is een promotie- modellenbureau waarvan de naam al aangeeft dat bij ons bijna alles mogelijk is. Allround Models is momenteel gevestigd in Rotterdam, maar is actief door geheel Nederland. Wij leveren verschillende diensten zoals onder andere fotoshoots en het organiseren van castings. Zowel in één van onze geschikte studio’s of op locatie naar keuze zullen deze plaats vinden. In combinatie met onze professionele fotografen en visagisten, zullen wij jou het gevoel geven hoe het is om een model te zijn.

Tijdens de fotoshoots kun jij als model gecast worden. Wij hebben fashion modellen, plus size modellen, promotie, acteurs, horeca, danser(es), host(ess) en vele andere soorten modellen. Na een fotoshoot wordt je opgenomen in ons modellen bestand, vervolgens kun je gevraagd worden voor een van onze verschillende opdrachten. Wij selecteren ons personeel op uitstraling, werkhouding en enthousiasme.

Allround Models zal regelmatig fotoshoots organiseren, deze zullen in verschillende steden plaatsvinden. Voor deze fotoshoots kan iedereen zich inschrijven. Niet alleen modellen met de juiste lengtes en maten zijn hier welkom, maar ieder persoon kan zich hiervoor inschrijven. Tijdens deze dag heb jij een fotoshoot waarvan je de foto’s binnen één week digitaal ontvangt. Vervolgens nemen wij jou op binnen ons modellen bestand en wordt bepaald aan de hand van de fotoshoot voor welke onderdelen wij jou kunnen casten. Indien je gecast wordt voor een opdracht zullen wij de foto’s gebruiken om jou zo veelzijdig mogelijk aan te bieden aan onze opdrachtgevers.