Is het jouw droom 'to become a model?'
Wacht dan niet langer en schrijf je nu in
voor een van onze castings
Inschrijven

Prijzen

De prijzen voor een fotoshoot:

Type Aantal foto’s Kleding Shoot Aantal bewerkte foto’s Prijs
Zilver 30 1 set Studio 15 € 45,-
Goud 40 2 sets Studio en Buiten 20 € 60,-

De fotoshoots zijn inclusief:

  • - Beeldbewerking
  • - Voorbespreking bij het begin van de shoot
  • - Mogelijkheid tot omkleden tijdens de shoot
  • - De beste 30 of 40 foto’s geselecteerd uit de reeks foto’s
  • - Levering van de foto’s via de mail

Optioneel:

  • - Visagie en Haar: €15,- extra
  • - Privé fotoshoot: €25,- extra
  • - Extra foto’s bewerken -en/of afdrukken: €5,- extra per foto

Wat kost zo’n complete fotoshoot inclusief hairstyling/visagie, poseerbegeleiding nu eigenlijk?

Een professionele fotograaf kost gemiddeld rond de 100 euro per uur en een visagist kost gemiddeld rond de 50 euro per uur. Een professionele fotoshoot duurt minimaal een uur of drie, waarvan alleen de visagist al ruim een uur bezig is. Vervolgens is de fotograaf ook nog eens twee uur bezig. Een professionele fotoshoot kost dus eigenlijk minimaal 250 euro en dan hebben we het professioneel bewerken (retoucheren) van de foto’s nog niet eens meegerekend.

Toch vragen wij slechts een bijdrage van 35,- tot 55,- EURO van jou voor de foto’s die je ontvangt. Van deze foto’s bewerken wij ook nog eens de mooiste foto’s

Wij zien een fotoshoot als een investering in jou. Door jou nu aan opdrachten te helpen via Allround Models verwachten wij onze investering in jou terug te kunnen verdienen. Hierdoor kunnen wij genoegen nemen met een bijdrage van slechts 35,- tot 55,- EURO voor de fotoshoot.

Wat krijg je voor die 35,- tot 55,- EURO?

Bij Allround Models ben je verzekerd van een professionele fotoshoot. In samenwerking met onze professionele visagisten zorgen wij ervoor dat jij er ‘op en top’ uitziet voor jou fotoshoot. Tijdens een fotoshoot bij Allround Models heb je allereerst een fotoshoot binnen in onze professionele studio. Vervolgens afhankelijk van het pakket dat jij kiest heb je een fotoshoot buiten op een geschikte locatie. Alle foto’s ontvang je binnen één week digitaal, zowel de bewerkte als onbewerkte foto’s. Daarnaast kun je bij Allround Models gecast worden als model, ieder persoon kan zich hiervoor inschrijven. Vervolgens kijken wij of jij gecast kunt worden en voor welke opdrachten. Inschrijving bij Allround Models is geheel kosteloos.

Reserveer voor 1 maart een fotoshoot pakket goud inclusief haar & visagie en ontvang een cadeaubon van H&M t.w.v. €25,- .

Reserveer een fotoshoot of casting